Artikkelin mallisivu

31.3.2020 | wpadmin | Arkisto

Kevään ensimmäisessä yhteishaussa voi hakea yhdellä hakulomakkeella korkeintaan kuuteen eri koulutukseen. Tässä yhteishaussa koulutuksia ei aseteta mieluisuusjärjestykseen ja hakija voi tulla hyväksytyksi niin moneen koulutukseen kuin mihin valintamenestys riittää. SAMKin hakukohteista ensimmäisessä yhteishaussa on mukana vain Bachelor of Health Care, Physiotherapy, Pori.

Kevään toisessa yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen suomen- ja ruotsinkielisiin koulutuksiin. Näihin koulutuksiin haetaan yhdellä hakulomakkeella korkeintaan kuuteen eri koulutukseen. Tässä yhteishaussa koulutukset tulee asettaa mieluisuusjärjestykseen hakulomakkeelle siten, että ensimmäiseksi hakutoiveeksi valitaan se koulutus, mihin haluaa päästä eniten. Hakijalle voidaan tarjota korkeakoulujen toisessa yhteishaussa vain yhtä opiskelupaikkaa koulutuksesta, joka on priorisoitu hakulomakkeella korkeimmalle ja johon hakijan valintamenestys riittää.

konetekniikka-kuva

Kevään toisessa yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen suomen- ja ruotsinkielisiin koulutuksiin. Näihin koulutuksiin haetaan yhdellä hakulomakkeella korkeintaan kuuteen eri koulutukseen. Tässä yhteishaussa koulutukset tulee asettaa mieluisuusjärjestykseen hakulomakkeelle siten, että ensimmäiseksi hakutoiveeksi valitaan se koulutus, mihin haluaa päästä eniten.

JAA ARTIKKELI
Scroll to Top