ROBOTIIKKA

Join the Robolution!

Robotit tulevat, oletko valmis? Onko yrityksesi avoin muutokselle?

Robotiikka on vahva kasvuala Satakunnassa. Alalla toimii jo joidenkin arvioiden mukaan yli 100 yritystä. PK-teollisuuden automaatio- ja robotiikkaosaamisella on valtava merkitys maakuntamme ja koko Suomen menestyksen kannalta. Ajan hermoilla pitää pysyä ja uusimpiin teknologioihin ja mahdollisuuksiin pitää yrityskentällä olla helppo pääsy.

HLS-Robo on mukana erityisesti Huittisten, Loimaan ja Sastamalan pk-teollisuuden robotiikkapuolen kehityksessä. Nostamme esille uusinta teknologiaa, olemme yritysten TKI-toiminnan tukena opiskelijoidemme ja huippuasiantuntijoidemme avulla.

Kevään toisessa yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen suomen- ja ruotsinkielisiin koulutuksiin. Näihin koulutuksiin haetaan yhdellä hakulomakkeella korkeintaan kuuteen eri koulutukseen. Tässä yhteishaussa koulutukset tulee asettaa mieluisuusjärjestykseen hakulomakkeelle siten, että ensimmäiseksi hakutoiveeksi valitaan se koulutus, mihin haluaa päästä eniten. Hakijalle voidaan tarjota korkeakoulujen toisessa yhteishaussa vain yhtä opiskelupaikkaa koulutuksesta, joka on priorisoitu hakulomakkeella korkeimmalle ja johon hakijan valintamenestys riittää.

Opiskelijat asiantuntijaohjauksessa ovat kehittäneet kahvilatoimintaan ns. ”vohvelirobottia”.

Teknologia on mukana ruokaketjun kehityksessä. Videolla esimerkki elintarviketeollisuuden robotiikkaratkaisusta.

Scroll to Top